Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Party Love NL = Co2 Neutraal

  CO₂ Compensatie Party Love 

  Het transport en de productie van een door jou gekocht product bij Party love NL veroorzaakt de uitstoot van broeikasgassen. Deze broeikasgassen zorgen voor klimaatverandering. Een webshop waarop je een Co₂ok button aantreft zet zich bewust in om de uitstoot te verminderen. Je kan hier als consument aan bijdragen door je aankoop klimaatneutraal te maken. Dit doe je door middel van CO₂-compensatie. 

  Hoe werkt CO₂ Compensatie door Co₂ok?

  Als je een aankoop doet op een webshop die samenwerkt met co2ok berekenen wij automatisch hoeveel broeikassen er vrijkomen tijdens de productie en het transport van het door jou gekozen product en hoeveel het kost om dit te compenseren

  Als je op onze knop “maak mijn aankoop klimaatneutraal” drukt betaal je een klein bedrag bovenop je aankoop (ongeveer 2% van het totaalbedrag)

   

  Dit bedrag wordt gebruikt om projecten te financieren die klimaatverandering tegengaan, investeren in duurzame energie en co2-uitstoot verminderen. CO₂ok werkt met gecertificeerde partners Atmosfair en Fair Climate Fund om dit te bewerkstelligen.

  De co₂-uitstoot die jouw aankoop veroorzaakt, wordt als het ware weggestreept tegen uitstootvermindering die de investering in Atmosfair realiseert. Op deze manier wordt je aankoop klimaatneutraal gemaakt.

   

  Beschikbaar vanaf 01-12-2020 

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »