Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  (AVG)

  (AVG) Algemene Verordening Persoonsgegevens

  Recht op inzage

  Via het formulier op de klantenservice pagina kun je jouw persoonsgegevens opvragen.  Na jouw aanvraag kun je jouw gegevens direct inzien. Let op: we kunnen jouw gegevens alleen verzamelen als je tijdens het verzoek tot inzage het e-mailadres gebruikt dat aan jouw persoonsgegevens is gekoppeld. Op deze manier kunnen we tevens verifiëren dat jij de eigenaar van de persoonsgegevens bent.

  Recht op rectificatie

  Via het formulier op de klantenservice pagina kun je een verzoek indienen om jouw persoonsgegevens en voorkeuren aan te passen. Let op: we kunnen jouw gegevens alleen aanpassen als je het e-mailadres gebruikt dat aan jouw persoonsgegevens is gekoppeld. Op deze manier kunnen we tevens verifiëren dat jij de eigenaar van de persoonsgegevens bent.

  Recht op verwijdering

  Via het formulier op klantenservice pagina kun je een verzoek indienen om jouw persoonsgegevens te verwijderen. Let op: we kunnen jouw gegevens alleen verwijderen als je tijdens het verzoek tot verwijdering het e-mailadres gebruikt dat aan jouw persoonsgegevens is gekoppeld. Op deze manier kunnen we tevens verifiëren dat jij de eigenaar van de persoonsgegevens bent.

  Contact

  Heb jij een vraag over de AVG of jouw persoonsgegevens waar je op onze website geen antwoord op kunt vinden? Laat het ons dan gerust weten zodat we je verder kunnen helpen. Op deze pagina vind je onze contactgegevens.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »