Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wie zijn wij!

   

   

  Hoe het allemaal begon in 2016!  

  In 2016 kregen we het idee om te starten met een webshop in feestartikelen. Maar hoe moesten we beginnen zonder startkapitaal en een laag budget. Ergens in ons hoofd vertelden kleine stemmetjes dat we er toch maar aan moesten beginnen. Daarom zijn we uiteindelijk in 2016 met begonnen met het inkopen van producten bij onze leveranciers. Totdat we uiteindelijk genoeg voorraad hadden om te starten met de verkoop van feestartikelen via verschillende verkoop platforms. En dat alles deden we op een piep kleine kamer van 8m2.

  Al snel merkte we dat we aan de wensen van de consument konden voldoen en werden beetje bij beetje groter. Dit ging niet zonder slag of stoot, want als je groter wilt worden moet je leren om bepaalde aspecten te accepteren. Hoe word je sneller gevonden? Hoe kun je aan de verwachtingen van een consument voldoen? En dit alles in een markt waarin alles snel verandert. Langzaam groeide Party Love NL en voegden we collectie na collectie toe op onze verkoop platforms in 2016.

  2017/2018 

   

  In 2017 moesten we een keuze maken. Gaan we door met het verkopen via verschillende verkoop platforms of gaan we ermee stoppen, want elk verkoop platform brengt kosten met zich mee. Hoe konden we de kosten reduceren en hoe gaan we groeien in gezonde omgeving. We besloten om door te gaan en de consument te laten zien dat wij door kwaliteit & service mee konden doen met de grotere online verkopers. Dit werd ons niet altijd gemakkelijk gemaakt op de verschillende verkoop platforms. Maar door een goede content & productafbeeldingen kunnen jullie zien dat wij er enorm veel tijd in steken om onze waarden zo goed mogelijk in stand te houden. 

  (Reminder:) Dat kleine kamertje van 8m2 werden als snel 2 kamers. Door het toevoegen van collecties en natuurlijk de opslag van verpakkingsmaterialen werd Party Love NL steeds groter. 

  2019/2020

   

  Door de enorme groei die we in 2018/2019 maakten via verschillende verkoop platforms hebben we besloten om onze eigen webshop te laten ontwikkelen. Behalve dat het natuurlijk druk was op de verschillende verkoop platforms in 2019 moesten we ook nog even onze boekhouding en ontwikkeling van de webshop organiseren. Hoe we dit allemaal deden weten we ook niet, maar we weten een ding zeker...... Wij kunnen jullie een prachtige webshop leveren met een ruim assortiment die hopelijk elk jaar zal groeien, maar vooral met veel enthousiasme en inzet! Of het nu druk is of niet, wij staan altijd klaar om jullie te helpen met het geven van de leukste feestjes in de gehele Benelux. 

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »