Klantenservice
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Wij helpen je graag met zoeken.

  Hier leggen we uit waar je rekening mee moet houden bij het kiezen.

  Help mij kiezen

  Sinterklaas versiering voor de echte 5 december liefhebber!

  Van jongs af aan spreekt Sinterklaas tot de verbeelding. Het is een echt kinderfeest en menig kinderhart gaat er letterlijk sneller van kloppen. De schoen zetten, de intocht van Sinterklaas en natuurlijk pakjesavond; het is één groot feest. Toon meer

  Party op Kleur:

  Afmeting

  Formaat

  Inhoud

  Diameter

  Wat mag het kosten?

  -
  18 Producten

  Bekijk Sinterklaas door kinderlijke ogen met deze feestartikelen....

  Van jongs af aan spreekt Sinterklaas tot de verbeelding. Het is een echt kinderfeest en menig kinderhart gaat er letterlijk sneller van kloppen. De schoen zetten, de intocht van Sinterklaas en natuurlijk pakjesavond; het is één groot feest. Sinterklaas op school of thuis ontvangen maakt het bovendien nog beter dan het al is. Wat er uiteraard nooit ontbreekt is allerlei lekkers. Van peper- en kruidnoten tot marsepein en schuimpjes; in deze periode zien we het snoepen wat vaker door de vingers.

  Snoepen doe je met deze uitdeelzakjes & snoepbakjes....

  Daarnaast sta je misschien wat vaker in de keuken met je kinderen of leerlingen. Samen kruidnoten bakken is één grote, gezellige boel. Maar alles in één keer opeten? Dat gaat misschien iets te ver. Party Love heeft de leukste feestartikelen voor Sinterklaas. Van uitdeelzakjes en snoepbakjes tot bekertjes en bordjes in de kenmerkende rode kleur met Sinterklaas, zijn paard en Piet erop afgebeeld. En wil je de kamer of het klaslokaal óók wat opvrolijken? Dan hang je vlaggetjes op of deel je leuke zwaaivlaggen uit.

  Versier de boel samen met je kinderen! 

  Een versierde ruimte spreekt tot de verbeelding en maakt dat kinderen nóg meer zin in het feest krijgen. Bovendien heeft Party Love NL verschillende Sinterklaas-lijnen die je met elkaar kunt combineren. Zo heb je de keuze uit diverse slingers en vlaggenlijnen en heet je Sinterklaas op feestelijke wijze welkom. Versier de ruimte samen met de klas of het gezin en leef zo met elkaar naar 5 december toe. Beleef de periode bovendien meer door de ogen van kinderen en geniet er zo extra van.

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »